To Malere: Et litt annerledes malerfirma

Et malerfirma er et malerfirma, tenker du kanskje - men det stemmer ikke. Alt kan ikke vurderes ut fra pris, for det er stor forskjell på hva slags materialer og kompetanse du får når du innhenter tilbud fra ulike malerfirmaer.

I To Malere Interiør & Vedlikehold AS er vi opptatt av å levere et produkt som skal vare i mange år fremover. Vi legger stor vekt på kvalitet i materialvalg, og vet hvor viktig det er at nødvendig grunnarbeid gjennomføres på riktig måte og i tråd med produktanvisninger. Vi samarbeider tett med våre leverandører, og de på sin side sitter med det siste av tekniske løsninger - slik tilbyr vi kvalitet i alle ledd. Vi dokumenterer produkter, farger og FDV dokumentasjon, slik at også senere vedlikehold blir ivaretatt - det lønner seg for deg som kunde.

Vi har alltid som mål å være konkurransedyktige på pris. Men vårt viktigste mål er å levere kvalitet, kompetanse og god service, slik at våre kunder får et best mulig resultat av investeringen sin.

To Malere Interiør & Vedlikehold AS ble etablert i 2005. Vi er en solid gjeng med dyktige fagfolk som er godt rustet til å håndtere store og små maler- og rehabiliteringsprosjekter både innvendig og utvendig. Les mer om våre tjenester her!

Vi har meget gode referanser fra private prosjekter, næringsbygg, sameier og borettslag. Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat, eller for å se nærmere på hva vi kan gjøre for deg.

Hvorfor To Malere?

  • Liten nok til å være fleksibel, stor nok til å være profesjonell
  • Erfaren og kvalitetsbevisst i alle ledd
  • Bred kompetanse med malerarbeid i fokus
  • Hyggelige å ha i hus!
  • Konkurransedyktig på pris i alle typer prosjekter
  • Mange gode referanser fra både private prosjekter, næringsbygg og sameier/borettslag.
  • Solid aktør med beste kredittverdighet

Samarbeidspartnere

Daglig leder Frank
Daglig leder Frank
Klar til dyst!
Klar til dyst!