To Malere har fornøyde kunder

To Malere har mange fornøyde kunder i Oslo og Akershus - det er vi stolte av! Les hva noen av dem sier her, og ta en titt på noen av prosjektene vi har levert.

Privatbolig

Håndverket var i ypperste klasse
"Vi tok kontakt med To Malere etter at vi hadde fått gjennomført et malingsarbeid i leiligheten vår vi ikke fant tilfredsstillende. To Malere viste stor forståelse for situasjonen vi da var i. Vi fikk rettet opp alle feilene, og mere til. To Malere utførte en svært profesjonell og skikkelig jobb. Vi er utrolig fornøyde med arbeidet. Det ble også veldig tydelig hvilken forskjell profesjonelle mestermalere kan gjøre. Håndverket var i ypperste klasse. Vi kan varmt anbefale deres tjenester."
Kasper og Cathrine


Helsparkling av vegger og maling av nytt hus

"Jobben bestod blant annet i å helsparkle veggene som hadde fiskebeinsstrie fra byggeåret. Den høyeste veggen innvendig er nesten seks meter høy og trappeløpet har også høye vegger. All nødvendig rigging kom på plass løpende. Alle gulv skulle slipes og lakkes opp med pigment, lister, gerikter, himlinger, peiser med mer skulle males med definerte fargekoder. To malere AS er et malerfirma jeg på det sterkeste vil anbefale andre! Prisen er helt OK og gjennomføringskraften og kvaliteten på arbeidet er veldig bra."
Agnete og Paal, eiere av enebolig i Birgitte Hammersvei

Oppgradering av leilighet
"Jeg vil med dette få anledning til å takke To Malere for en perfekt utført oppgradering av vår leilighet. Jeg har gjennom et langt liv malt selv og for andre, men har aldri sett en bedre utført jobb. Uten å fremheve noen av de to karene, så ikke bare gjorde de det de skulle, men grunnet en brukket rygg så flyttet de på alt av inventar med stor entusiasme, og ikke minst godt humør. Det ble også benyttet kun de beste materialer fra Jotun. Etterkontroll ble utført til og med etter ordinær arbeidstid, og til min store tilfredshet."
Knut Erik Nilsen

Innvendig maling og gulv i 4-roms leilighet
"Jeg engasjerte To Malere til å male vegger, tak, vinduer og dører i min fire-roms leilighet i mars 2014. De skaffet også snekker som la parkett på tre soveromsgulv og gjorde enklere snekkerarbeid. Jeg opplevde To Malere som pålitelige, profesjonelle og serviceinnstilte. De gjorde en svært god jobb og holdt alle avtaler. Malerne var dyktige og hyggelige, og det var enkelt å ha dialog med daglig leder om framdriften i arbeidet. Jeg benytter gjerne To Malere igjen, og kan trygt anbefale dem."
Hedda Aas

Tapet i himling
"Vi fikk en ide om å gjøre noe annerledes som ville skape en original vri på kjøkkenet utseende. Tapet i taket! Tanken var at det skulle skape en varmere atmosfære samtidig som vi bevarte den minimalistiske uttrykket vi er glad i.
Jobben med å fikse skjønte vi fort at noen profesjonelle måtte ta seg av.To malere og & interiør hadde vi fått tips om, og de viste seg å gjøre jobben til perfeksjon. De hadde aldri tapetsert et tak, men tok oppgaven på strak arm, de var nøye, og effektive. Tapetet i taket ble perfekt, og vi er veldig fornøyd med jobben To malere & interiør gjorde."
Lars

Maling og gulvsliping
"Alt forløp som forventet. Tilbud kom i tide. Maler kom når de skulle. Gulvsliper kom når de skulle. Ferdig i tide. Riktig faktura i tide. Resultatet meget bra. Kan gjerne ta en reprise."
Lars-Erik

Rehabilitering av enebolig
"Vi vil med dette takke To Malere for meget godt utført oppdrag hos oss. Jobben besto av rehabilitering av enebolig på 250 m2, hvor tak, vegger, dører og listverk ble malt. I tillegg administrerte To malere innleie av snekker, elektriker og rørlegger i forbindelse med rehabiliteringen. Jobben ble utført på en meget god måte med en meget stram tidsplan. Vi anbefaler med glede To Malere til andre som skal oppgradere sin bolig."
Terje Høgseth Mork


Innvendig maling og gulv i 4-roms leilighet

"Jeg engasjerte To Malere til å male vegger, tak, vinduer og dører i min fire-roms leilighet i mars 2014. De skaffet også snekker som la parkett på tre soveromsgulv og gjorde enklere snekkerarbeid. Jeg opplevde To Malere som pålitelige, profesjonelle og serviceinnstilte. De gjorde en svært god jobb og holdt alle avtaler. Malerne var dyktige og hyggelige, og det var enkelt å ha dialog med daglig leder om framdriften i arbeidet. Jeg benytter gjerne To Malere igjen, og kan trygt anbefale dem."
Hedda Aas

Frøys Vei
"Føler jeg har vunnet i det store håndverker-lotteriet! To Malere er pålitelige, imøtekommende og gir tydelige og profesjonelle råd som har gjort at jeg som kunde har følt meg trygg og i de beste hender gjennom hele prosessen. De har også møtt mine litt impulsive innspill og innfall underveis med godt humør og en løsningsorientert innstilling. Alt arbeid er utført grundig og med høyere kvalitet enn forventet. Det er ingenting å si på prisen når man ser opp mot hva de har levert - jeg er sikker på de har økt prisen på boligen min med mye mer! Takk til To Malere, en seriøs aktør som fortjener å lykkes!"
Rie Hurlen LarsenBorettslag

Håndverkere med yrkesstolthet
"Vi er to samarbeidende sameier som har valgt å benytte oss av To Malere. Dette fordi vi har erfart at de er pliktoppfyllende og kommer til avtalte tider. Arbeidet blir i tillegg utført på en meget tilfredsstillende måte. Vi har brukt To Malere i forbindelse med skadesaker og til trappeganger.
To malere er et firma som vi også fremover kommer til å benytte når det gjelder malerarbeid av forskjellig grad. Kan også anbefales andre som går med planer om malerehabilitering. Det er godt å se at det fremdeles er noen håndverkere som har yrkesstolthet."

Gunnar Mohn,Vaktmester/styremedlem
Lutvann Boligsameie og Boligsameiet Haukåsen IV


Rehabilitering av utvendig fasade - Sameiet Østeråsboliger II
"Sameiet Østeråsboliger II har i perioden august til oktober 2015 fått utført rehabilitering / oppussing av byggets utvendige fasade. Arbeidet er meget tilfredsstillende utført, og vi vil spesielt fremheve kvaliteten på malerarbeidet og ryddig og høflig fremtreden fra de som utførte jobben. I tillegg er vi veldig fornøyd med rask og grei kommunikasjon og er spesielt imponert over kort responstid.

Vi vil med glede anbefale To Malere videre."
Tove Skandsen, Styreleder
Sameiet Østeråsboliger II

Rammeavtale med Lørenskog Kommune
To Malere Interiør & Vedlikehold AS har i løpet av de siste 3 år utført maler og gulvleggerarbeider for Lørenskog kommune, deriblant innvendig og utvendig maling av skoler, barnehager, eldre hjem og kontorbygg, samt korridorer, trappeganger, klasserom og oppholdsrom. Arbeidene er blitt utført på skoler i drift og i ferieperioder når det har vært påkrevd. Dette krever fleksibilitet fra både oppdragsgiver og oss som utførende, og vi er glade for at vi har klart å utføre jobbene til kommunens tilfredshet.


Maling av trappeoppgang i sameie
"Sommeren 2013 utførte To Malere Interiør & Vedlikehold AS malerarbeider i vårt sameie Hasle Torg 1. Arbeidet besto av innvendig maling av trappegang, tak, vegger og trapp. Vi er meget fornøyd med utførelsen av arbeidet, og ønsker gjerne at To Malere Interiør og Vedlikehold kommer tilbake til oss ved en senere anledning."
Sameiet Hasle Torg 1, styreleder Anders Lie


Malerarbeid og gulvlegging for kommune
"To Malere Interiør & Vedlikehold AS fikk rammeavtale med Lørenskog kommune på malerarbeider i 2011. De har siden da utført utvendige og innvendige malerarbeid samt gulvbeleggarbeider for oss. Vi er meget fornøyd med utførelse, produkter og vårt samarbeid med To Malere Interiør & Vedlikehold, og gleder oss til videre samarbeid."
Lørenskog kommune, drifts- og vedlikeholdsleder Rune Sønsteng


Tilbakemelding fra Sameiet Rastastubben
I sameiet malte vi to oppganger, her er tilbakemeldingen vi fikk: "Vi må gi To Malere Interiør & Vedlikehold a/s en meget god attest for det arbeidet som er gjort. Vi kan bare anbefale, og vi vil ikke ha noen betenkeligheter med å gi dem et nytt oppdrag."


Fasaderehabilitering og utvendig maling i sameie
"Sommeren 2013 utførte To Malere Interiør & Vedlikehold malerarbeider på vår boligblokk i Ovenbakken 50 A-E. Arbeidet besto av fasadevask, reparasjoner og maling av betongvegger, maling av panel på husets forside og maling av vinduer på gavlvegger.
Vi er meget godt fornøyd med utførelse, oppfølging og materialvalg, og anbefaler med glede dette malerfirmaet videre."
Ovenbakken 50 Boligsameie, styreleder Ole Nesje

Utvendig malerarbeider - Kastellhagen II
"Da vi startet prosessen med å innhente tilbud på renovering av våre fasader fremsto To Malere Interiør & Vedlikehold som en seriøs og ryddig bedrift med god oppfølging, oversiktlig tilbud og med konkurransedyktige priser. Arbeidet er utført til vår tilfredsstillelse, og til avtalt pris. Det har vært en god dialog underveis. Henvendelser og spørsmål er besvart fortløpende.
Vi kan absolutt anbefale å benytte To Malere Interiør & Vedlikehold."
Anne Christine Reintz, Prosjektleder
Sameiet Kastellhagen II

Tilbakemelding fra borettslaget Torshov Kvartal XI
"To Malere pusset opp fire oppganger i borettslaget vårt. Arbeidet ble utført pent og til avtalt tid og pris. Vi syntes også tilbudet deres var ryddig satt opp enkelt å forholde seg til. Vi er godt fornøyd og kan trygt anbefale To Malere videre."
Cecilie, Torshov Kvartal XI

Rehabilitering i sameiet Oslo Panorama Ekeberg
"Da sameiet vårt er 17 år gammelt var det åpenbart tid for både inn- og utvendig overflatebehandling/maling av fellesarealer. Valget falt på To Malere etter en anbudsprosess basert på en samlet vurdering av kvalitet, pris og aktør. Siste halvår 2017 pågikk arbeidet hvor To Malere i tillegg også var behjelpelig med kobling av eksterne håndverkere. Samlet er sameiet fornøyd med den innsats som er nedlagt i anledning vårt prosjekt fra To Malere. Prosjektet er profesjonelt håndtert både hva gjelder kvaliteten på arbeidet som er utført, men også hva gjelder prosjektstyringen fra vår kontaktperson i To Malere. Tidsplanen for arbeidene ble også overholdt, på tross av at det underveis viste seg å være behov for tilleggsarbeider. Sameiet gir To Malere våre beste anbefalinger".
Linn Marie Schilling Tjensvold, Styreleder


Løren Torg BRL
"Vi engasjerte To Malere for maling av våre inngangspartier i vårt borrettslag. Borettslaget består av fire inngangspartier. To Malere var absolutt konkurransedyktig på pris og holdt avtaler helt fra befaring til ferdigstillelse. Både maling og opprydding var vi 100% fornøyd med - flinke folk og greie å forholde seg til!"
Morten Stoltenberg, Styreleder Løren Torg BRL