Rehabilitering av sameie og borettslag i Oslo/Akershus

Der det bor mange på samme sted blir det større slitasje, og dermed hyppigere behov for rehabilitering og oppussing. To Malere har lang erfaring med å levere prosjekter til borettslag og sameier i Oslo og Akershus, og mange fornøyde kunder innen dette området.

Uansett om det dreier seg om innvendig eller utvendig maling av oppgang, vinduer, dører, eller vask/rehabilitering av fasade eller fellesområder, kan du stole på at To Malere leverer høy kvalitet til avtalt tid. Vi er hyggelige å ha i hus, og er opptatt av å ta hensyn til beboerne underveis.

Se noen av våre arbeider: Oppussing av borettslag og sameie

Side 1 av 4
 
 
 
 
Side 2 av 4
 
 
Ny vår for sameiet!
Ny vår for sameiet!
Side 3 av 4
Ny fasade i sameiet i Bærum
Ny fasade i sameiet i Bærum
 
 
Side 4 av 4
 
 
 
 

Borettslag og sameier gir oss svært gode tilbakemeldinger:

"Vi er meget fornøyde med utførelsen av arbeidet, og ønsker gjerne at To Malere Interiør & Vedlikehold kommer tilbake til oss ved en senere anledning" Sameiet Hasle Torg 1, maling av tak, vegger og trapp i oppgang.

Les om flere av våre fornøyde kunder, og ta gjerne kontakt for gratis befaring eller et uforpliktende prisoverslag

Gratis fargekonsultasjon

Vi tilbyr nå våre kunder en time gratis fargeveiledning med profesjonell interiørdesigner på nye oppdrag! Gjennom vårt samarbeid med interiørselskapet Creative Living tilbyr vi en time gratis fargeveiledning med en profesjonell interiørdesigner for alle nye oppussingsoppdrag. Sammen vil vi sikre at de fargevalgene som foretas er vel gjennomtenkte og at resultatet blir akkurat som du ønsker!

Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig prat

Ønsker du et serviceinnstilt malerfirma som er til å stole på?
Ta kontakt med To Malere i dag!