Tapetsering og vedlikehold i alle typer bygg i Oslo/Akershus

To Malere gjør mye mer enn bare maling. Vi har vel så mye kompetanse og erfaring på tapetsering, dekor og rehabilitering av alle typer bygninger i Oslo og Akershus. Vi er stolte av å kunne levere mange ulike tjenester på små og store flater - alt med samme høye kvalitet.

Å tapetsere en eller flere vegger kan endre hele atmosfæren i et rom. Det kan være vanskelig å velge materiale og mønster, og dette er vi selvfølgelig behjelpelige med i tillegg til forarbeid og gjennomføring.

Noen av våre tapetseringsarbeider:

Side 1 av 3
Ta naturen med inn!
Kreativt arbeidsmiljø
Side 2 av 3
 
 
Side 3 av 3
 
Ønsker du maling av tak og nye gulv for å komplettere en flott, ny tapet, gjør vi gjerne det også.

To Malere har svært fornøyde kunder, og har erfaring fra små og store prosjekter. Vi har blant annet stått for tapetsering og gulv i Opera Softwares lokaler i Nydalen. Se dette og andre kundeprosjekter på referansesiden.

Gratis fargekonsultasjon

Vi tilbyr nå våre kunder en time gratis fargeveiledning med profesjonell interiørdesigner på nye oppdrag! Gjennom vårt samarbeid med interiørselskapet Creative Living tilbyr vi en time gratis fargeveiledning med en profesjonell interiørdesigner for alle nye oppussingsoppdrag. Sammen vil vi sikre at de fargevalgene som foretas er vel gjennomtenkte og at resultatet blir akkurat som du ønsker!

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat

Ønsker du et serviceinnstilt malerfirma som er til å stole på?
Ta kontakt med To Malere i dag!