Totalrenovering og oppussing av boliger og næringsbygg i Oslo/Akershus

To Malere jobber med oppussing av både hus, leiligheter, borettslag og næringsbygg, enten det reier seg om innvendig eller utvendig arbeider, store eller små prosjekter. Vi legger vekt på detaljer og kvalitet både i håndverk og valg av produkter.

Totalrenovering er mer enn bare malerarbeid. Vi er grundige med forarbeid og beskyttelse av tilliggende flater, og har vår styrke i å se helheten i et oppussingsprosjekt. Vi kommer gjerne med forslag til farger og produktvalg, og er behjelpelige med kreative innspill.

Se noen av våre arbeider her:

Side 1 av 5
Gammelt trebygg ble nytt
Nytt liv til murbygg i Nydalen
Side 2 av 5
Oppfriskning av villaen
Delikat i grått
Side 3 av 5
Næringsbygg
 
Side 4 av 5
 
 
Side 5 av 5
 
 

Utvendig renovering

Vi vet hva som er viktig i utvendige oppussingsprosjekter i et værhardt land som Norge, og har kompetanse på valg av riktig produkter for optimal kvalitet og varighet. Vi anbefaler en grundig fasadevask før utvendig maling, og leverer gjerne begge deler på en grundig og effektiv måte. Ønsker du oppussing av vinduer og dører for å få fasaden helhetlig og pen, er vi erfarne og kompetente der også. Du kan stole på at vi innfrir kravene til kvalitet og miljø.

Innvendig renovering

Som kompetent malermester bistår vi også med tapetsering, gulvlegging og annet vedlikehold i forbindelse med ditt oppussingsprosjekt. Vi er eksperter på å bringe interiøret tilbake til sitt opprinnelige stand i gamle bygg, og stiller med gratis interiørdesigner som hjelper til med fargevalg.

Kundene er svært tilfredse med våre arbeider

"Vi er meget fornøyde med utførelse, produkter og vårt samarbeid med To Malere Interiør & Vedlikehold, og gleder oss til videre samarbeid". Lørenskog Kommune, innvendig- og utvendig malerarbeid og gulvlegging.

Ring oss for en hyggelig prat rundt titt oppussingsprosjekt - Gratis befaring

Les om flere av To Maleres fornøyde kunder, og ta gjerne kontakt for gratis befaring eller et uforpliktende prisoverslag.