Hva koster fasadevask i Oslo? - Malermester i Oslo og Akershus - To Malere Interiør & Vedlikehold AS

Hva koster fasadevask i Oslo?

Hva koster fasadevask i Oslo?

En fasadevask gir i seg selv et løft til bygningen, samtidig som det er en viktig forberedelse i forkant av en fasaderehabilitering. Fasaden blir påvirket av vær og vind, forurensning som veistøv og pollen, og alt dette bryter ned fasadens overflate.

En god fasadevask gir ikke bare fasaden et godt løft, men det forlenger også fasadens levetid.

Noe å tenke over ved fasadevask og vedlikehold av fasaden:

Fasadevask Oslo

  • Bruk kompetente fagfolk
  • Bruk riktige produkter på fasaden
  • Vurder å vaske fasaden hvert år
  • Bør du også male fasaden når du har vasket?

 

 

 

 

 

Vi har bred og lang erfaring, og god kunnskap med fasadevask av alle typer bygninger. Vi vet at det er viktig å være skånsomme ved vask av gamle bygg, og bruker riktige produkter som fjerner skitt og smuss på riktig måte. 

Prisen for å vaske fasaden avhenger av hvilke produkter du bruker. Og hvilke mennesker som møter opp for å gjøre jobben. To malere vet hva som må brukes på nettopp ditt bygg, og vil bruke kompetente mennesker til jobben.

Bygårder og næringsbygg i byer som Oslo er vanskelig å holde ren og det blir også stor slitasje på bygget. Da er det nødvendig å sørge for at fasaden blir holdt ren og at du bruker kompetente mennesker som vet hva som bør og må gjøres.

Akkurat som at det er nødvendig å vaske bilens overflate for å ta vare på lakk og metall, er det viktig å ta vare på bygget. Ikke bare innvendig men også utvendig. Verdien på bygget blir da også ivaretatt. Du ville vel ikke kjørt et helt år uten å vaske bilen utvendig?

Bruk av riktige produkter på fasadevask

Bruk av riktige produkter på fasadevask er avgjørende for å få et godt sluttresultat på fasaden din. Siden To Malere har vasket og rehabilitert mange fasader i Oslo kan vi trygt anbefale den riktige løsningen for at fasaden på bygget fremstår som god når vi er ferdige med jobben.

En god vask av fasaden gjør sitt for å beskytte oss fra vind og vær, og trenger i gjengjeld litt omhu. Dersom denne vasken forsømmes år etter år, kan man møte på alvorlige og dyre fukt- og råteskader. 

Skal fasaden males vil det være smart å vaske fasaden skikkelig. Det gjør at malingen får festet seg skikkelig sånn at sluttresultatet blir godt.

Fasadevasken er vikgtig for vedlikeholdet av bygget

Vær og klima i Norge og forurensning i Oslo er med på å gi fasadene i bygg stor påkjenning. Luftforurensing, vær og vind tærer på yttervegger og tak, og bringer med seg støv, skitt og soppsporer som fester seg. Med fuktige og milde vintre, får soppsporer ypperlige vekstforhold. 

Derfor er det viktig for deg at du tar vare på bygget og vasker fasaden årlig. Lar du veggene stå uvasket og støvete gjennom året vil det bety at du utsetter bygget for stor slitasje.

 

Vi kan hjelpe deg med mer enn bare fasadevask

Skal du ta vare på boligen eller bygget ditt er det smart å tenke over hva som bør og må gjøres både utvendig og innvendig.

Vi kan hjelpe til med totalrenovering og oppussing, tapetsering og vedlikehold, gulvlegging og malerjobber.

Ta kontakt med oss for gratis befaring!