Hva koster det å renovere et helt hus? - Malermester i Oslo og Akershus - To Malere Interiør & Vedlikehold AS

Hva koster det å renovere et helt hus?

Hva koster det å renovere et helt hus?

 

Alle har en drøm om å renovere huset, eller pusse opp deler av huset, enten fasaden, taket, stue, bad eller kjøkken. Eller mange kjøper bolig og får dermed et behov for å totalrenovere huset eller leiligheten. 

Et malerfirma er et malerfirma, tenker du kanskje – men det stemmer ikke. Alt kan ikke vurderes ut fra pris, for det er stor forskjell på hva slags materialer og kompetanse du får når du innhenter tilbud fra ulike malerfirmaer.

I To Malere Interiør & Vedlikehold AS er vi opptatt av å levere et produkt som skal vare i mange år fremover. Vi legger stor vekt på kvalitet i materialvalg, og vet hvor viktig det er at nødvendig grunnarbeid gjennomføres på riktig måte og i tråd med produktanvisninger. 

Prisen på totalrenovering av et hus vil derfor variere veldig, men det viktigste for deg er kvaliteten på materialer og kompetansen på de som skal gjøre jobben.

Det vil naturligvis koste mer å renovere en stor villa enn en leilighet i byen, men vi i To Malere har et mål om å være konkurransedyktige på pris. Det viktigste målet er å levere god kvalitet service og kompetanse. Det er tross alt en investering å renovere huset.

 

Skal prisen bestemme ved totalrenovering av boligen?

 

For mange er det vanlig å renovere rom for rom, slik at kostnadene ikke blir for høye, men hvis du ser på denne jobben som en investering i boligen din så kanskje det ikke er så dumt å bruke et malerfirma som du vet leverer god kvalitet?

I noen tilfeller kan overflateoppussing være smart. Da får du slipt gulv, lagt flis-på-flis på badet, eller malt veggene i stua. Det utgjør en stor forskjell på hvordan resultatet ser ut når renoveringen er ferdig.

Skal du rive eller sette opp nye vegger, bytte rør, pusse opp badet eller få nytt elektrisk anlegg når du renoverer huset, vil dette naturligvis blir en større jobb som tar lenger tid, men dette er jobber som To Malere kan gjøre for deg, sånn at du er sikker på at jobben som blir gjort blir utført på en god måte.

 

Få en riktig pris på totalrenoveringen av boligen din

 

To Malere Interiør & Vedlikehold AS er en del av Byggstart, et nettverk av kvalitetssikrede entreprenører og arkitekter. Byggstart overvåker løpende kredittrating, godkjenninger og referanser.

Vi tilbyr:

  • Rehabilitering og oppussing av borettslag og sameier
  • Totalrenovering og innvendig og utvendig malerarbeider
  • Tapetsering
  • Brann- og vannskaderehabilitering
  • Fasadevask og fasaderehabilitering
  • Annet vedlikeholdsarbeid
  • Gulvlegging

Ta kontakt med oss for en gratis befaring av boligen din slik at du kommer i gang og blir fornøyd med jobben som blir gjort.