En totalleverandør innen oppussing - To Malere Interiør & Vedlikehold AS

En totalleverandør
innen oppussing og rehabilitering

En totalleverandør med malere, elektrikere, interiørdesignere og håndverkere

Hva får du hvis du samler dyktige malere, flinke elektrikere og kreative interiørdesignere på ett og samme team? Jo, du får bedre tid, en ryddigere prosess og et gjennomført resultat.

To Malere, Creative Living og Elektro Sivert samarbeider for å gi dere en totalleverandør ved oppussing og rehabilitering. Vi leverer alltid topp kvalitet i alle ledd, tett oppfølging underveis, og en konkret dato for ferdigstillelse. Dere trenger bare å forholde dere til én person-  logistikk og koordinering tar vi oss av. To hoder tenker bedre enn ett, og tre hoder skaper resultater.

Tjenester

Vi kan bistå med maling, snekkerarbeid, alt innen det elektriske og rørleggere. Men viktigst av alt; vi hjelper deg med å legge en helhetlig plan. God planlegging vil spare deg for både tid og krefter, og det kan forebygge bomkjøp. Vi jobber tett for å gi dere det beste resultatet. Ingen prosjekter er for små- og ingen for store. Det viktigste for oss er å gi kundene en ryddig prosess, god kvalitet og et varig og gjennomført resultat. Bruk av en totalleverandør er en investering i tid og penger, så la oss gjøre det vi kan best, og så kan dere bruke tiden på andre ting.

Hvorfor To Malere?

Legg inn din e-post så tar vi kontakt

Scroll to Top