Fasadevask og rehabilitering - To Malere Interiør & Vedlikehold AS

Fasadevask og rehabilitering

I en storby som Oslo kan det være vanskelig å holde fasaden ren. I byen er det også stor slitasje på bygg. Enten det dreier seg om bolig eller næringsbygg; når det er på tide å gi fasaden en riktig fasadevask eller full rehabilitering, er To Malere rett sted.

Noen av våre arbeider med fasadevask og fasaderehabilitering

En fasadevask gir i seg selv et løft til bygningen, samtidig som det er en viktig forberedelse i forkant av en fasaderehabilitering. To Malere har erfaring og kunnskap med fasadevask av alle typer bygninger. Vi vet at det er viktig å være skånsomme ved vask av gamle bygg, og bruker riktige produkter som fjerner skitt og smuss på riktig måte.

Trenger fasaden din et løft? Vi har erfaring innen alle type fasaderehabilitering, og tar jobber for bedrifter, eiendomsselskaper, entreprenører og private i Oslo og Akershus. Kontakt oss for en gratis befaring.

Gratis fargekonsultasjon

Vi tilbyr våre kunder en time gratis fargeveiledning med profesjonell interiørdesigner på nye oppdrag! Gjennom vårt samarbeid med interiørselskapet Creative Living tilbyr vi en time gratis fargeveiledning med en profesjonell interiørdesigner for alle nye oppussingsoppdrag. Sammen vil vi sikre at de fargevalgene som foretas er vel gjennomtenkte og at resultatet blir akkurat som du ønsker.

Våre tjenester

Legg inn din e-post så tar vi kontakt

Referanser

It seems we can't find what you're looking for.
Scroll to Top