Gulv - To Malere Interiør & Vedlikehold AS

Gulv

To Malere er opptatt av helheten i et oppussings- og rehabiliteringsprosjekt. Vi kan levere gulvlegging som en del av et større oppdrag, eller som et eget prosjekt. Vi har lang erfaring med å legge gulv i privatboliger, næringsbygg, skoler, borettslag og sameier i Oslo og Akershus.

Ethvert bygg og rom har ulike bruksområder og behov, og dermed også ulike krav til holdbarhet og slitestyrke. Det estetiske ved et gulv er alltid viktig, og grunnarbeidet betyr like mye uansett bruksområde og type bygning eller rom. To Malere har lang erfaring med alle typer gulv, og kan bistå med kompetanse og rådgivning i valg av materialer så vel som selve arbeidet. Vi samarbeider med gode og leveringsdyktige leverandører, og du kan ha tillit til at vi kan det vi driver med.

Noen av våre arbeider med gulvlegging

Har du et gulvprosjekt du vil ha en pris på? Kontakt oss for gratis befaring.

Gratis fargekonsultasjon

Vi tilbyr våre kunder en time gratis fargeveiledning med profesjonell interiørdesigner på nye oppdrag! Gjennom vårt samarbeid med interiørselskapet Creative Living tilbyr vi en time gratis fargeveiledning med en profesjonell interiørdesigner for alle nye oppussingsoppdrag. Sammen vil vi sikre at de fargevalgene som foretas er vel gjennomtenkte og at resultatet blir akkurat som du ønsker.

Våre tjenester

Legg inn din e-post så tar vi kontakt

Referanser

It seems we can't find what you're looking for.
Scroll to Top