Malerfirma Oslo - Malermester i Oslo og Akershus - To Malere Interiør & Vedlikehold AS

Malerfirma Oslo

Har du planer om å male og behov for et malerfirma i Oslo?

Et malerfirma er et malerfirma, tenker du kanskje – men det stemmer ikke. Alt kan ikke vurderes ut fra pris, for det er stor forskjell på hva slags materialer og kompetanse du får når du innhenter tilbud fra ulike malerfirmaer.

Vi i To Malere er opptatt av å levere et produkt som skal vare i mange år fremover. Vi legger stor vekt på kvalitet i materialvalg, og vet hvor viktig det er at nødvendig grunnarbeid gjennomføres på riktig måte og i tråd med produktanvisninger. 

Kvalitet i alle ledd

Vi har alltid som mål å være konkurransedyktige på pris. Men vårt viktigste mål er å levere kvalitet, kompetanse og god service, slik at våre kunder får et best mulig resultat av investeringen sin.

Ta gjerne kontakt dersom du er på jakt etter et malerfirma i Oslo. Vi er en gjeng med dyktige fagfolk som er godt rustet til å håndtere store og små prosjekter.

Kundereferanse

“Arbeidet er meget tilfredsstillende utført, og vi vil spesielt fremheve kvaliteten på malerarbeidet og ryddig og høflig fremtreden fra de som utførte jobben. I tillegg er vi veldig fornøyd med rask og grei kommunikasjon med kort responstid. Vi vil med glede anbefale de nevnte firmaer videre.”

Tove Skandsen

Styreleder i Sameiet Østeråsboliger

illustrasjon
Scroll to Top