Næringsbygg - To Malere Interiør & Vedlikehold AS

Næringsbygg

Rehabilitering av næringsbygg i Oslo/Akershus

I næringsbygg og lokaler er det ofte hyppigere behov for rehabilitering og oppussing. To Malere er spesialister på renovering, rehabilitering, maling og oppussing av næringsbygg enten det dreier seg om innvendig eller utvendig arbeid.

Vi leverer mer enn bare malerarbeid og er grundige med forarbeid og beskyttelse av tilliggende flater. Vår styrke er å se helheten i et oppussingsprosjekt og vi kommer gjerne med forslag til farge og produktvalg, og er behjelpelig med kreative innspill. To Malere leverer høy kvalitet til avtalt tid, er hyggelige, og opptatt av å ta hensyn til de rundt oss underveis.

Gratis fargekonsultasjon

Vi tilbyr våre kunder en time gratis fargeveiledning med profesjonell interiørdesigner på nye oppdrag! Gjennom vårt samarbeid med interiørselskapet Creative Living tilbyr vi en time gratis fargeveiledning med en profesjonell interiørdesigner for alle nye oppussingsoppdrag. Sammen vil vi sikre at de fargevalgene som foretas er vel gjennomtenkte og at resultatet blir akkurat som du ønsker.

Våre tjenester

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi kontakter deg på epost med mer informasjon.

nymalt rødt hus

Grünerløkka

Et verneverdig smykke i Langgata på Rodeløkka skinner igjen i sin fulle prakt. Fasaden, utsmykkingen og vinduene har fått ny maling etter omfattende vask og slipearbeid. Takk for hyggelig samarbeid til beboer og Arkitektkontoret Gasa AS. To Malere “Takk for deres samvittighetsfulle og nøyaktige og tålmodige innsats. Det var hyggelig å ha dere her! Vi…
Scroll to Top