Om oss - Malermester i Oslo og Akershus - To Malere Interiør & Vedlikehold AS

Om oss

To Malere: Et litt annerledes malerfirma

Et malerfirma er et malerfirma, tenker du kanskje – men det stemmer ikke. Alt kan ikke vurderes ut fra pris, for det er stor forskjell på hva slags materialer og kompetanse du får når du innhenter tilbud fra ulike malerfirmaer.

I To Malere Interiør & Vedlikehold AS er vi opptatt av å levere et produkt som skal vare i mange år fremover. Vi legger stor vekt på kvalitet i materialvalg, og vet hvor viktig det er at nødvendig grunnarbeid gjennomføres på riktig måte og i tråd med produktanvisninger. Vi samarbeider tett med våre leverandører, og de på sin side sitter med det siste av tekniske løsninger – slik tilbyr vi kvalitet i alle ledd. Vi dokumenterer produkter, farger og FDV dokumentasjon, slik at også senere vedlikehold blir ivaretatt – det lønner seg for deg som kunde.

Vi har alltid som mål å være konkurransedyktige på pris. Men vårt viktigste mål er å levere kvalitet, kompetanse og god service, slik at våre kunder får et best mulig resultat av investeringen sin.

Se våre referanser her.

To Malere Interiør & Vedlikehold AS ble etablert i 2005. Vi er en solid gjeng med dyktige fagfolk som er godt rustet til å håndtere store og små maler- og rehabiliteringsprosjekter både innvendig og utvendig.

To Malere er spesialister på renovering, rehabilitering, maling og oppussing. Vi jobber med oppussing og rehabilitering av borettslag, sameier og næringsbygg, i tillegg til prosjekter i private boliger.

To Malere Interiør & Vedlikehold AS er en del av Byggstart, et nettverk av kvalitetssikrede entreprenører og arkitekter. Byggstart overvåker løpende kredittrating, godkjenninger og referanser.

Vi tilbyr:

  • Rehabilitering og oppussing av borettslag og sameier
  • Totalrenovering og innvendig og utvendig malerarbeider
  • Tapetsering
  • Brann- og vannskaderehabilitering
  • Fasadevask og fasaderehabilitering
  • Annet vedlikeholdsarbeid
  • Gulvlegging

Kontakt oss for en hyggelig prat!

Hvorfor To Malere?

Legg inn din e-post så tar vi kontakt

Scroll to Top