Sameie og borettslag - To Malere Interiør & Vedlikehold AS

Sameie og borettslag

Rehabilitering av sameie og borettslag i Oslo/Akershus

Der det bor mange på samme sted blir det større slitasje, og dermed hyppigere behov for rehabilitering og oppussing. To Malere har lang erfaring med å levere prosjekter til borettslag og sameier i Oslo og Akershus, og har mange fornøyde kunder innen dette området.

Vi er spesialister på renovering, rehabilitering, maling og oppussing. Uansett om det dreier seg om innvendig eller utvendig maling av oppgang, vinduer, dører eller vask/rehabilitering av fasade eller fellesområder, kan du stole på at To Malere leverer høy kvalitet til avtalt tid. Vi er hyggelige å ha i hus, og er opptatt av å ta hensyn til beboerne underveis.

Grønt Punkt Norge

Som medlem av Grønt Punkt Norge er vi med på å utvikle et mer ressurseffektivt og bærekraftig samfunn.

Les mer om Grønt Punkt Norge

Oberst Rodes vei før og etter bilder

Nordstrand

Ny oppgang i Oberst Rodes vei. Klassisk og pen trappeoppgang i rolige og klassiske farger. Nytt gulv, nye farger og generell oppgradering av trappeoppgangen
Trappeoppgang

Nydalen

Dette oppussingsprosjektet ble vi involvert i av Avantor. Sameiet Nydalsveien 21 fikk en ny oppgang i en personlig og unik stil – det resulterte i et flott resultat!

Majorstuen

I boligsameiet Schultzgate 35 holdt vi i oppussing av vegger, tak, trappetrinn og vinduer. Endte opp med et flott fargevalg og et fantastisk resultat!
Scroll to Top