Spørsmål og svar - Malermester i Oslo og Akershus - To Malere Interiør & Vedlikehold AS

Spørsmål &
svar

Her får du svar på ting du lurer på eller trenger svar på. Finner du ikke svaret, er det bare å ta kontakt på telefon 22232780 eller firmapost@tomalere.no

Her finner du svar på litt av det du lurer på:

Alle har en drøm om å renovere huset, eller pusse opp deler av huset, enten fasaden, taket, stue, bad eller kjøkken. Eller mange kjøper bolig og får dermed et behov for å totalrenovere huset eller leiligheten.

Ta kontakt med oss på telefon 22231780 eller firmapost@tomalere.no. Eller send oss en melding her

To malere hjelper private boliger i Oslo og Viken med oppussing av hus og leiligheter.

Vi tilbyr

  • Rehabilitering og oppussing
  • Totalrenovering
  • Innvendig maling av vegg, tak og vinduer
  • Utvendig maling av fasade, dører og vinduer
  • Tapetsering Brann- og vannskaderehabilitering
  • Fasadevask og fasaderehabilitering Annet vedlikeholdsarbeid Gulvlegging

Prisen kommer an på hva du trenger. Vi anbefaler at du tar kontakt og avtaler en gratis befaring.

Prisen for å vaske fasaden avhenger av hvilke produkter du bruker og hvilke mennesker som møter opp for å gjøre jobben. To malere vet hva som må brukes på nettopp ditt bygg, og vil bruke kompetente mennesker til jobben. Noe å tenke over ved fasadevask og vedlikehold av fasaden: Bruk kompetente fagfolk Bruk riktige produkter på fasaden Vurder å vaske fasaden hvert år Bør du også male fasaden når du har vasket?

Kontakt oss for gratis befaring.

To Malere bruker produkter fra blant annet Jotun fordi vi vet at kvaliteten på produktene og utvalget av farger er godt. Dette er noe vi kan stå inne for. Ønsker du befaring og råd for hva som er best når du skal velge riktig farge på huset? Ta kontakt med oss for en gratis befaring.

1. GRØNNE NYANSER

2. HVITE NYANSER

3. GULE NYANSER 

4. GRÅ OG SORTE NYANSER

5. BLÅ NYANSER

6. RØDE NYANSER

7. BRUNE OG BEIGE NYANSER

Mange lurer på hvilken maling de skal bruke når de enten skal male huset utvendig eller innvendig. Og det finnes utallige alternativer å velge mellom som kanskje kan gjøre valget vanskeligere. Heldigvis har vi lang og bred erfaring med maling av leiligheter, hus og næringsbygg, både utvendig og innvendig. Denne erfaringen har resultert i høy kompetanse på hvilket produkt du bør velge når du skal male huset.

Ta kontakt med oss her, så hjelper vi deg.

Oljedekkbeis er en slags mellomting mellom beis og maling: Den dekker mer enn vanlig beis, men er i utgangspunktet litt mer transparent enn maling. Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende. — Oljedekkbeis ble tidligere brukt i stedet for maling for at man skulle slippe å skrape før neste runde.

Ta kontakt med oss her.

Scroll to Top