Tapetsering og vedlikehold - To Malere Interiør & Vedlikehold AS

Tapetsering og vedlikehold

To Malere gjør mye mer enn bare bare maling. Vi har vel så mye kompetanse og erfaring på tapetsering, dekor og rehabilitering av alle type bygninger i Oslo og Akershus. Vi er stolte av å kunne levere mange ulike tjenester på små og store flater – alt med samme høye kvalitet.

Å tapetsere en eller flere vegger kan endre hele atmosfæren i et rom. Det kan være vanskelig å velge materiale og mønster, og dette er vi selvfølgelig behjelpelige med i tillegg til forarbeid og gjennomføring.

Noen av våre tapetseringsarbeider

Ønsker du maling av tak og nye gulv for å komplementere en flott, ny tapet, gjør vi gjerne det også.

To Malere har svært fornøyde kunder, og erfaring fra små og store prosjekter. Vi har blant annet stått for tapetsering og gulv i Opera Softwares lokaler i Nydalen. Se dette og andre kundeprosjekter her.

Gratis fargekonsultasjon

Vi tilbyr våre kunder en time gratis fargeveiledning med profesjonell interiørdesigner på nye oppdrag! Gjennom vårt samarbeid med interiørselskapet Creative Living tilbyr vi en time gratis fargeveiledning med en profesjonell interiørdesigner for alle nye oppussingsoppdrag. Sammen vil vi sikre at de fargevalgene som foretas er vel gjennomtenkte og at resultatet blir akkurat som du ønsker.

Våre tjenester

Legg inn din e-post så tar vi kontakt

Referanser

It seems we can't find what you're looking for.
Scroll to Top