Totalrenovering og oppussing - Malermester i Oslo og Akershus - To Malere Interiør & Vedlikehold AS

Totalrenovering og oppussing

To Malere jobber med oppussing av både hus, leiligheter, borettslag og næringsbygg, enten det dreier seg om innvendig eller utvendig arbeider, store eller små prosjekter. Vi legger vekt på detaljer og kvalitet både i håndverk og valg av produkter.

Renovering er mer enn bare malerarbeid. Vi er grundige med forarbeid og beskyttelse av tilliggende flater, og har vår styrke i å se helheten i et oppussingsprosjekt. Vi kommer gjerne med forslag til farger og produktvalg, og er behjelpelige med kreative innspill.

Utvendig totalrenovering

Vi vet hva som er viktig i utvendige oppussingsprosjekter i et værhardt land som Norge, og har kompetanse på valg av riktig produkter for optimal kvalitet og varighet. Vi anbefaler en grundig fasadevask før utvendig maling, og leverer gjerne begge deler på en grundig og effektiv måte. Ønsker du oppussing av vinduer og dører for å få fasaden helhetlig og pen, er vi erfarne og kompetente der også. Du kan stole på at vi innfrir kravene til kvalitet og miljø.

Innvendig totalrenovering

Som kompetent malermester bistår vi også med tapetsering, gulvlegging og annet vedlikehold i forbindelse med ditt oppussingsprosjekt. Vi er eksperter på å bringe interiøret tilbake til sitt opprinnelige stand i gamle bygg, og stiller med gratis interiørdesigner som hjelper til med fargevalg.

Fornøyde kunder

To Malere har mange fornøyde kunder – det er vi stolte av! Les hva noen av dem sier her, og ta en titt på noen av prosjektene vi har levert.

Scroll to Top